Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Mehmet Gürses
Mehmet Gürses

ÇÖZELİM Mİ – ÇÖZMEYELİM Mİ?

Bundan önceki yazdığım yazıda özetle; çözüm sürecini yürüten tarafların kapalı kapılar arkasında yapıldığını, Arap Baharı sonuçlarından dolayı, çözüm sürecinin zorunlu olduğunu, çözüm üretenlerin vatanı satmakla suçlandığını, çözüm sürecinin toplumumuzda ne gibi değişikliğe yol açacağını hep birlikte göreceğiz demiştim.

Şu an süreci yürüten aktörlerin toplumun desteğini arkalarına aldıklarını hissettiklerinden olmalı ki; basının önünde görüntü vererek, sürecin sonucunu kamuoyu ile paylaşabiliyorlar.

Çatışmanın olmadığı, uzlaşmanın ve hoşgörünün olduğu bahar havasını kim istemez ki? İzlediğimiz kadarıyla kimler istemiyor biliyor musunuz?

Dış Mihraklarla birlikte, Cihangir’ de oturup da, sosyal statülerinin kaybolacağı endişesine kapılan anlı-şanlı yazarlardır bunu istemeyen. Hatta karşı aktörlere “sakın siyasi iradeye güvenmeyin, sonuna kadar direnin”  demektedirler.

Bu ülkede anaların ağlamaması için siyasetin gölgesinde siyaset yapanlar, sağda ve solda yer alan siyasi partiler, STK’lar, hülasa toplumun her kesimi, birbirlerini ötekileştirmeden çatışmazlığa destek vermelidir.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER