Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Yaşlılarımız bizim baş tacımız”

Saadet Partisi Isparta Belediye

Saadet Partisi Isparta Belediye Başkan Adayı Süleyman Çakan, Yaşlılar Haftasında Huzurevini ziyaret etti. Çakan; “Bizi büyütüp bugünlere getiren yaşlılarımızdır. Onlar bizim baş tacımızdır” dedi.

Her yıl 18 – 24 Mart tarihleri arasında kutlanan ‘Yaşlılar Haftası’ önceki gün başladı. Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Süleyman Çakan, böylesine önemli bir haftada yaşlıları unutmadı ve Huzurevini ziyaret ederek orada kalan yaşlılarla görüştü.

Bugün saat 10.30’da gerçekleştirilen ziyarete Çakan’ın yanı sıra; Partinin Belediye Meclis Üyesi adayları da katıldı. Ziyarette bir konuşma yapan Huzurevi Müdürü İhsan Eren; “Ziyaretiniz için Huzurevimizde kalan tüm yaşlı sakinlerimiz adına çok teşekkür ediyorum. Bilindiği gibi her yıl 18 – 24 Mart tarihleri arası ‘Yaşlılara Saygı Haftası’ olarak kutlanmaktadır. Bu doğrultuda önceki gün başlayan hafta çerçevesinde buraya ziyaretçilerimiz gelmektedir” dedi. Isparta Huzurevi Sağlık, Eğitim ve Yardımlaşma Vakfı Başkan Vekili Nafi Aras da ziyarette yaptığı konuşmada; “Bu Vakfı 1974 yılında kurduk ve o günden bu yana aradan geçen 40 yıllık süreçte Huzurevimizin destekçisi olarak hizmet vermekteyiz. Bu hizmetlerimizin en önemlisi ise şuanda içinde bulunduğumuz ve Belediye eski Başkanı Fuat Uyar’ın da büyük destekleriyle yaptırmış olduğumuz bu Huzurevi binasıdır” dedi.

ÇAKAN; “ONLAR BİZİM BÜYÜTÜP BUGÜNLERE GETİRDİ”

Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Süleyman Çakan da ziyarette yaptığı konuşmada; “8 aydır yerel seçim çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Programlı bir şekilde ziyaretlerimizi sürdürüyoruz. Bugün de Huzurevimizi ziyaret ediyoruz. Bu Haftanın Yaşlılar Haftası olması da bu ziyarete ayrı bir anlam katmaktadır. Bilindiği gibi 30 Mart Pazar günü yerel seçimler yapılacak. Yaşlılarımız bizler için çok önemlidir. Çünkü, geçmişte onlar bizi büyütüp bugünlere getirmişlerdir.

Bizim kültürümüzde ve dinimizde de yaşlıya saygı ve sevgi birici sırada gelir. Bizler ‘Büyüklerinize öf bile demeyin’ diye emreden dinin fertleriyiz. Bizim kültürümüzde büyüklere saygı çok önemlidir. Nasıl onlar geçmişte bize bakıp büyüttülerse onlar yaşlanınca da bizler onlara en iyi şekilde bakmalıyız ve kalan hayatlarını en güzel şekilde geçirmelerini sağlamalıyız. Normalde, atalarımız yaşlandıklarında çocuklarının yanında kalmalıdırlar. Onların en iyi yuvası orasıdır. Ancak, maalesef günümüzde durum böyle olmuyor. İnsanlar yaşlanınca Huzurevlerine veriliyor. Burada Huzurevi müdür ve personellerine çok teşekkür ediyorum. Çünkü onlar, vefakar ve cefakar bir şekilde burada kalan yaşlılarımıza bakmaktadırlar” dedi.