Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Dede: Hiçbir yere gitmiyorum

Milliyetçi Hareket Partisi’nden belediye

Milliyetçi Hareket Partisi’nden belediye Meclis Üyesi olacağı yönündeki söylentilere açıklık getiren Demokrat Parti Isparta eski İl Başkanı Hüseyin Dede, “MHP ve Ak Parti ile görüşmelerim oldu. Ancak kendi partim aday çıkardığı için bu hiçbir yere gitmiyorum.” dedi.Geçtiğimiz haftalarda MHP Sav Belediye Başkan Adayının tanıtım toplantısına katılan Hüseyin Dede ile ilgili “Dede MHP’ye mi geçti?” soruları akıllara gelmişti.

Dün Demokrat Parti’nin Başkan Adayı tanıtım toplantısına katılan Dede konuya açıklık getirerek, “Ak Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi’nden teklif aldım. MHP il Başkanı İsa Yalçın ile de konuştuk. Ben partimden aday çıkması halinde hiçbir yere gitmeyeceğimi söyledim. Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın ile de görüştüm. Seni Belediye Başkan Yardımcısı olarak çağırıyorum dedi.

Ancak benim partim için bayrağı başka biri taşırsa, benim hakkımda ne derler diye düşündüm. Bu yüzden de partimden ayrılmayı düşünmedim. Ben MHP İl Başkanı İsa Yalçın ile Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’a teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

DP adayını tanıttı

Demokrat Parti, 30 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde Ispartalı işadamlarından Ömer Levent’i aday gösterdi. Isparta’nın sorunlarının belli olduğunu vurgulayan Başkan Adayı Levent, “Bizim belediyeciliğimizde bizler partici değil kucaklayıcı olacağız. Isparta’nın sorunları bellidir, onları hızla çözüp hak ettiği konuma getireceğiz.” dedi.

Demokrat Parti İl Teşkilatı, 30 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerdeki adayını tanıttı. Mangalevi’nde düzenlenen tanıtım toplantısına İl Başkanı Nihat Kara, eski İl Başkanları Hüseyin Dede ile Ali Koçal ve parti üyeleri katıldı. Diğer siyasi partilerin Demokrat Parti’den yararlanmaya çalıştığını belirten il Başkanı Nihat Kara, “Bazı siyasi partiler, bizim oyumuza göz dikti. Ama biz her oturuşumuzda partimizin hiçbir parti ile birlikte olmayacağını söyledik. Bugün partimizden gidenlere hiçmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Yol yapmak, suyu ucuzlatmak, çöpleri toplamak belediyelerin asli görevleridir. Herkesin yapması gereken hizmetlerdir bunlar ki, bunlarla övünülmemesi gerekmektedir.” diye konuştu.