Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Bizim yönetimimiz tamamen farklı olacak”

Saadet Partisi Isparta Belediye

Saadet Partisi Isparta Belediye Başkan Adayı Süleyman Çakan, bu zamana kadar yapılmış belediyecilik anlayışından tamamen farklı bir anlayışla göreve talip olduklarını belirterek; “Bu farkımızı da ortaya koyacağız” dedi.

ÇAKAN, MATBAALAR CADDESİNDEKİ ESNAFLARI ZİYARET ETTİ

Saadet Partisi Isparta Belediye Başkanı Adayı Süleyman Çakan, seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Çakan, İl ve Merkez İlçe Yönetimi bu doğrultuda geçtiğimiz Cumartesi günü şehrin en merkezi yerlerinden birisi olan Matbaalar Caddesindeki işyerlerini ve esnafları ziyaret ettiler.

ÇAKAN; “ITKM ŞEHRE BÜYÜK BİR YÜK HALİNE GETİRİLDİ”

Matbaalar Caddesinin Belediye İşhanı bölümünden başlayıp Kültür Sitesi dahil Mimar Sinan Caddesine kadar tüm işyerlerine girip esnafları tek tek ziyaret eden ve görüşmeler yapan, onların sorunlarını dinleyen Çakan, ziyaret sonrası yaptığı açıklamada; “Bilindiği gibi Matbaalar Caddesi şehrin en eski ve en merkezi caddelerinden birisidir. Ancak, buradaki bir takım olumsuzluklardan dolayı gerek cadde üzerinde ticari faaliyetini gösteren esnaflarımız gerekse halkımız rahatsızdır. Bunların en başında ise bizim Çarşamba Pazarı dediğimiz yeni adıyla Ticaret ve Kültür Merkezi’dir.

“HALKIMIZA PROJELERİMİZİ ANLATIYORUZ”

Bizler Saadet Partisi olarak halkımızın dertlerini dinliyoruz ve tüm bu sorunlara milli görüş belediyeciliği olarak çözüm bulacağımızın sözünü veriyoruz. Halkımızla görüşüyoruz, projelerimizi anlatıyoruz. Kendimizi anlatıyoruz.

“KOMŞULAR ARASINDAKİ DİYALOĞU YENİDEN SAĞLAYACAĞIZ”

Bilindiği gibi şehirler geçen gün betonlaşmakta onlarca kat apartmanlar yapılarak modern şehircilik oluşturma adına insanlar arasındaki diyalog ise yok edilmektedir. Biz, modern şehirciliğe asla karşı değiliz ve gerekliliğine de inanıyoruz. Ancak, modenleşiyoruz diyerek konu – komşumuzla diyaloğumuz da kesilmemeli. Örf ve adetlerimiz yok edilmemelidir. İşte biz modern şehirciliği bu değerlerimizi koruyarak gerçekleştireceğiz. Milli görüş belediyeciliğinde insanlar modern şehirleşme adı altında birbirinden ayrışmayacaklar, bilakis daha iyi bir ortamda sohbetlerini edebilecekler.

“BİZİM PROJEDE SADECE BİNALAR DEĞİL, YEŞİL ALANLAR DA OLACAK”

Modern şehirciliğin getirdiği bu apartmanlarda klimasından otoparkına kadar her şey var. Ama olmayan tek şey insanlar arasındaki diyalog. Bizim şehircilik planlarımızda sadece kuru beton binalar değil, yeşil alanlar, parklar, bahçeler olacak. İnsanlar konuklarıyla, komşularıyla buralarda bir araya gelip sohbetler edebilecekler. Yani bir anlamda kopmuş olan komşuluk ilişkilerinde komşular arasındaki teması sağlayacağız. Çünkü, günümüzde alttaki vatandaş, üst katta oturan komşusunu bile tanımıyor.

“İÇ MİMARİ DENEYİMİMİ İLİMİZ İÇİN DEĞERLENDİRECEĞİM”

Ben 15 yıldır iç mimarlık işiyle uğraşıyorum ve bu sorunun çözümü konusunda çok güzel projeler ortaya koyacağım. Bu konuda mesleğim gereği eksim değil artım var. Bu artı değeri Isparta için en iyi şekilde değerlendireceğim.

“BİZİM BELEDİYECİLİK ANLAYIŞIMIZ ÇOK FARKLI”

Ayrıca, biz bu göreve gelirken her zaman şunu diyoruz ‘Biz bugüne kadar gelmiş geçmiş belediyecilik anlayışından tamamen farklı bir belediyecilik anlayışı ortaya koyacağız. İnşaallah Allah’ın izni ve Isparta halkının teveccühleriyle 30 Mart’tan itibaren mevcut belediyecilik anlayışını bir köşeye atıp, milli görüş belediyeciliğindeki farklılıklarla yönetme başlayacağız” dedi.