Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Akdoğan: ABD ve AB ikiyüzlü

Başbakan Yardımcısı Akdoğan: “Terör örgütlerine silah, bize taziye gönderenlerin ikiyüzlülüğü son bulmalı” dedi.

Bu haberin fotoğrafı yok

Başbakan Yardımcısı Akdoğan, “Terör örgütlerine silah, bize taziye mesajı gönderenlerin ikiyüzlülüğü son bulmalı. Teröre karşı net tavır ve samimi dayanışma bekliyoruz” dedi.

“NET TAVIR VE SAMİMİYET BEKLİYORUZ”

Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, “Terör örgütlerine silah, bize taziye mesajı gönderenlerin ikiyüzlülüğü son bulmalı. Teröre karşı net tavır ve samimi dayanışma bekliyoruz” değerlendirmesinde bulundu.

HEM TERÖRİST HEM YALANCI

Akdoğan, sosyal paylaşım sitesi Twitter’daki hesabından Ankara’daki terör saldırısına ilişkin açıklamalar yaptı.

Yalçın Akdoğan, “Terör örgütlerine silah, bize taziye mesajı gönderenlerin ikiyüzlülüğü son bulmalı. Teröre karşı net tavır ve samimi dayanışma bekliyoruz. Kandil, Ankara saldırısını savunmuş, PYD ise üstlenmemiş. Bunlar hem terörist, hem yalancı” ifadesini kullandı.