Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yeni Eğitim – Öğretim Yılı başladı

2014-2015 eğitim-öğretim yılının başlaması ve Kadir Boylu Ortaokulu’nun açılışı dolayısıyla düzenlenen törene Isparta Valisi Vahdettin Özkan, il protokolü, Merhum Kadir Boylu’nun eşi Azize Boylu ile çocukları Süleyman Tanju Boylu, Sema Boylu, Gülser Erçetin’in yanı sıra vatandaşlar ve öğrenciler katıldı.

2014-2015 eğitim-öğretim yılının başlaması ve Kadir Boylu Ortaokulu’nun açılışı dolayısıyla

Boylu Ailesi tarafından bağışlanan arsada, Milli Eğitim Bakanlığınca 17 ay gibi kısa bir sürede tamamlanarak 24 derslikte 720 öğrencinin eğitim-öğretime başlayacağı Kadir Boylu Ortaokulu devlet-vatandaş işbirliğinin güzel bir örneğini teşkil etmekte.

Vali Özkan törende yaptığı konuşmada; “ Eğitimin hayatımızdaki yeri aşikârdır. Eğitim kamu hizmetlerinin iyileştirilmesinde devlet-vatandaş iş birliğinin en güzel örneği olan bu okulun açılışında bulunmaktan büyük memnuniyet duymaktayım. Merhum Kadir Boylu’ya rahmet dilerken, ailesine de, onun adını yaşatmak için, gösterdikleri bu hayırlı çabandan dolayı teşekkürlerimi arz ediyorum. Yeni eğitim-öğretim yılının tüm öğretmen, öğrenci ve velilerimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

Vali Özkan, Süleyman Tanju Boylu, Sema Boylu ve Gülser Erçetin, Kadir Boylu Ortaokulu’nun açılış kurdelesini keserek, yeni eğitim-öğretim yıl dönümü ilk zilini çaldı. Vali Özkan yaptığı konuşmada “ Son 10 yılda Hükümetimiz ve Milli Eğitim Bakanlığımız eğitim kaynaklarını fırsat eşitliğini gözeterek vatandaşlarımızın hizmetine sunmasının yanında, bu okulumuzda da görüldüğü üzere okullarımız bilim ve teknoloji laboratuvarlarıyla yapılarak öğrencilerimizin hizmetine sunulmaktadır.” dedi.