Isparta’nın Yalvaç ilçesinde, aniden fenalaşan 59 yaşındaki Reşat Kırlı, kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşama veda etti.

Bir Anda Rahatsızlandı

Olay, Yalvaç ilçesine bağlı Sücüllü Köyü yolu üzerindeki Akyer mevkisinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre; 59 yaşındaki Reşat Kırlı, bulunduğu sırada bir anda rahatsızlanarak fenalaştı. Durumu fark eden vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine hızla sağlık ekipleri sevk edildi.

Tüm Müdahalelere Rağmen Kurtarılamadı

Olay yerinde ilk müdahalesi yapılan Kırlı’nın kalp krizi geçirdiği değerlendirildi. Sağlık ekiplerinin hayatta tutmak için gösterdiği yoğun çaba ve yapılan tüm müdahaleler ne yazık ki sonuçsuz kaldı. 59 yaşındaki Kırlı, yaşama tutunamayarak hayatını kaybetti.

İnceleme Başlatıldı

Reşat Kırlı’nın vefatı ailesini ve Yalvaç halkını yasa boğarken, cenazesi otopsi işlemleri için morga kaldırıldı. Olayla ilgili gerekli incelemeler başlatıldı.

Gazete32 ailesi olarak merhuma Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve tüm sevenlerine sabır ve başsağlığı diliyoruz.