Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Vedat Şenol’a Destek Verdi

Isparta’da yerel seçimler sonrasında hakkında çeşitli haberler çıkan Cumhuriyet Halk

Isparta’da yerel seçimler sonrasında hakkında çeşitli haberler çıkan Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Vedat Şenol’a Sedat Kocaer destek verdi.

Isparta’da yerel seçimlerde yapılan çalışmalara şahsen katılan Vedat Şenol için hakkında çok sayıda haber çıkan CHP Isparta İl Başkanı için ‘İstifa Et’ manşetleri ile pek çok gazete(!) manşet atmıştı.

Atılan manşetlerin sebebi ise, Şenol’un seçim çalışmaları sırasında yapmış olduğu basın toplantılarından birisinde ‘55 bin oy alıp Isparta’da seçimi kazanacağız, eğer ki kazanamazsak istifa edeceğim’ demişti.

Yerel seçimler sonrasında, Şenol’un il başkanlığını yaptığı Cumhuriyet Halk Partisi mağlup gelmişti. Bir süre ‘istifa edecek mi?’ soruları siyasi kulislerde konuşulurken, Şenol bu soruları yanıtlayıp ‘istifa etmek için dilekçemi genel merkeze sundum, genel merkez ise görevde kalmamı istedi, evet seçimi kaybettik fakat ben, adayımız Prof. Dr. Lütfü Çakmakçı ve yönetimimiz gece gündüz çalıştık fakat eski ve mevcut vekillerimizi seçim çalışmaları için Isparta’ya çağırdım. Fakat ikisi de hiçbir şekilde seçim çalışmalarına katılmadılar’ diyerek görevine devam edeceğini herkese duyurmuştu.

Şenol’un istifa etmeyeceğini çekemeyenler ise, Şenol’a saldırılarına devam ediyor. Son olarak ise Gelendost’a bağlı kapanan Bağıllı Belediyesi Başkanı Bayram Albayrak oldu.

Albayrak, Şenol için sosyal paylaşım sitesi üzerinden kendi hesabında “”Siyaset uzun soluklu ve çizgini bozmadan inandığın doğrular için mücadele, etik değerlere bağlılık isteyen bir kurumdur.

Başarısızlığın gereği istifadır, eğer başarısız olanlar pişkinlik yaparsa, koltuğu işgal ederse; Bu bir cesedin ortada kalmasına benzer, gün geçtikçe koku çoğalır önce hane halkını, sonra sokağı ve artık tüm mahalleyi kokudan durulamaz bir yere çevirir.

Isparta CHP il yönetimi beyin ölümü gerçekleşmiş bitkisel hayatta cihazlarda yaşayan bir ceset durumundadır.

Cihazlarla yaşayan ve hala kendilerini umut kapısı olarak göstermeye çalışan, başarısızlığın verdiği psikolojiyle her yöne bilinçsizce saldıran il yönetiminin en doğru kararı istifadır. Yoksa tüm Isparta’yı kokudan geçilmez bir yer ve ortama sokacaktır.

Siyasi hayatlarında hiç CHP’li olmayanlardan oluşan bir yönetimin, geçmiş yönetim düşmanlığı üzerine kurdukları siyasi yaşamlarının sonu gelmiştir, bu yönetime inanan ve bir şeyler bekleyenlerin başı sağ olsun.

Acılarını paylaşmıyorum, Kin ve düşmanlıkla çıkılan yolun sonu uçurum ve hüsrandır.

CHP ‘ye bu hüsranı yaşatanları şiddetle kınıyorum. Tüm Cumhuriyet Halk Partilileri saygı ile selamlıyorum” ifadesini kullandı.

Vedat Şenol’a ise uzun süredir aktif siyaset ile ilgilenen Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ilke ve inkılaplarını benimsemiş Isparta Kocaer Gazetesi İmtiyaz Sahibi Sedat Kocaer’den destek geldi.

Sedat Kocaer, “Sayın Vedat Şenol ve yönetimi genel merkez tarafından takdir görmektedir. Kendisi seçimden sonra istifasını genel merkeze sunmuş fakat kabul görmemiştir. Partinin genel merkezinin istemediği bir olayı isteyenler zaten Cumhuriyet Halk Partisi zihniyetinden kopmuş insanlardır. Bu insanlardan bazıları seçim sonuçlarının hüsrana dönmesinde faturayı Şenol’a keseceklerine kendi başkanı olduğu belediyeleri kapattırmayacaklardı.

Başarısızlıkları sonucu kapatılıp mahalle yapılan belediye başkanlarından birisi Şenol ve yönetimi için, beyin ölümü gerçekleşmiş ortada kalmış bir cesede benzetmiş.

Şu anda adınız anılabiliyorsa, cesetleriniz bütün Isparta’yı kokudan geçilmez bir ortama çevirdiği için kimsesizler mezarlığına gömülmeyin diye mezar yeri tahsis ettik, mezarınıza gömdük ve toprağı üzerinize attık” dedi.