Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sandıklara sahip çıkamamışlar oysa vatandaş adayı sevmemişti

AK Parti Isparta İl Başkanlığı tarafından düzenlenen İl Danışma Meclisi

AK Parti Isparta İl Başkanlığı tarafından düzenlenen İl Danışma Meclisi Toplantısında konuşan Milletvekili Recep Özel Isparta’ya her türlü hizmetin yapıldığını ancak buna rağmen yerel seçimleri kaybettiklerini iddia etti.

İl Danışma Meclisi Toplantısına AK Parti Antalya Milletvekili Hüseyin Samani, Isparta Milletvekili Recep Özel, İl Başkanı Osman Zabun, Merkez İlçe Başkanı Ömer Parlak, İl Genel Meclisi Başkanı Ali Bolat, Kadın Kolları Başkanlığı, Belediye Başkanları, İlçe Başkanları, Meclis üyeleri ve çok sayıda partili katıldı.

ÖZEL, AK PARTİ’NİN ISPARTA’DA YAŞADIĞI HEZİMETİ DEĞERLENDİRDİ

Isparta’da seçimleri kaybetmelerini sandıklarda yaşanan zaafiyete bağlayan Özel ; “Isparta Belediyesi almak çok arzumuzdu. Seçim çalışmalarında çok gayret gösterdik. Seçim sonuçlarına göre teşkilat ve hepimize bağlı sebepleri var. Bizim dışımızda olan sebepleri de var. Ben Isparta’da hizmet anlamında hükümetin bir eksikliği olduğu kanaatinde değilim. Bakın yollarımız başladı. Hastanemizin temelini attık. Spor ve sulama tesisleri gibi gerçekten güzel hizmetler yapıyoruz. Demek ki hizmet tek başına yetmiyormuş. Başka şeylerde ilave etmemiz gerekiyormuş. Vatandaşımız Isparta’da bizi tercih etmedi. Tercih etmeyen ilçelerimiz ve beldelerimizde var. Bunlardan çıkaracağımız sonuçları, almamız gereken derslerimizi teşkilat olarak iyi anlayalım. Elbetteki bizim davamız sadece bir bu seçimlik dava değil.

Biz gelişi güzel ortaya çıkmış bir hareket değiliz. Bizim davamız hiçbir kişiye bağlı olmayan bir davadır. Ve iktidar dönemimizde konumumuz itibariyle görevimizi en iyi şekilde yerine getirmeliyiz” dedi.

ADAY SEÇİMİNDEKİ HATA

Seçimlerden önce bir çok kesim tarafından AK Parti’nin yanlış aday ile seçimlere gittiğini ve seçimleri kaybedeceği uyarılarından hiç bahsetmeyen Özel, hezimetin faturasını yaşandığını iddia ettiği ‘sandık zaafiyetine’ kesti. Özel, Ağustos ayında yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimlerine dikkat çekti.

Bilindiği üzere yerel seçimlerde AK Parti Isparta Belediye Başkan adayı olan Nuri Uzaktaş, bir çok kesim tarafından eleştirilmiş ve seçimleri kazanacak yeterlilikte olmadığı iddia edilmişti. Seçim sonrasında ise AK Parti’nin Isparta’da belediyeyi kendi elleri ile MHP’ye verdiği görüşü ağırlık kazanmıştı.

İl merkezi ve Isparta’nın büyük ilçeleri Yalvaç, Eğirdir ve Şarkikaraağaç’ta seçimleri kaybeden AK Parti’de önümüzdeki süreçte il ve ilçe teşkilatları yapılanmasında büyük değişikliklere gidilmesi bekleniyor.