AK Partili Eğirdir Belediye Başkanı, hemşehrisi olan son günlerin tartışmalı ismi Adana Valisi Coş’u referans olarak gösterdi.
Isparta Eğirdir Belediye Başkanı olan ve yeniden adaylık başvurusu yapan Osman Nuri Özmeral, kendisine önemli bir referans seçti. Belediye Başkanlığının web sitesine, hemşehrisi ve son günlerin tartışmalı ismi Adana Valisi Hüseyin Avni Coş ile birlikte çekilmiş fotoğraflarını koydu.

Başbakan Erdoğan’ın ”Yedirmeyiz” dediği Adana Valisi Coş, bir süre önce memleketi Eğirdir’e gelerek Belediye Başkanı Özmeral’i ziyaret etmiş ve sanatçı Mustafa Ceceli’nin Eğirdir’de verdiği konsere de katılmıştı.

Belediyenin web sitesinde, ziyaret ve konser görüntüleri ile Vali Coş’un Belediye Başkanıyla çekilen fotoğrafları ve Başkan Özmeral’in, ”Hemşehrimiz Hüseyin Avni Coş ile gurur duyuyoruz” sözleri yer alıyor.

Önümüzdeki yerel seçimlerde Eğirdir’den Belediye başkanlığı için AK Parti’den 6 aday yarışacak. İbrahim Arısu, Mazlume Findos, Mustafa Baş, Veli Gök, Hasan Avcu ve mevcut başkan Osman Nuri Özmeral adaylıklarını açıklamışlardı.