Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

NEYE GÖRE; KİME GÖRE?

Isparta’nın yaşanabilir iller sıralamasında 5. sırada yer aldığını biliyor musunuz

Isparta’nın yaşanabilir iller sıralamasında 5. sırada yer aldığını biliyor musunuz ? …. Ben bilmiyordum. Çünkü parası olan için gerçekten Isparta yaşanılası bir il.

Antalya, Konya, Denizli, İzmir gibi hemen hemen her yere ulaşımı kolay, temizlik ve alt yapısı güzel ve altınızda da otomobiliniz var da otobüslere muhtaç değilseniz ve eviniz de kendinizin bile olmasa aylık kirası 700-1200 Tl verecek güçteyseniz; Yaşam alanları ile kısa süreli stres atmak için piknik alanları, terasları ve milli parkları ile doğası gölü, kayak merkezleri ile yaşanılası muhteşem şehir ama yine de dönüp dolaşıp paraya geliyor.

Şöyle evinize ayda en az 4-5 bin lira giriyorsa yani para varsa, sağlık, mutlulukta varsa Huzur var demektir. Ne diyelim? Allah herkese bol bol versin, Allah herkese Isparta’da adam gibi yaşayabilme şansı versin.

Mutlu Hafta sonları diliyorum.

Secattin Büyükdavraz-Gazete32-Hedef Tv.İnt.Medya.