MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ispartalı Adana Valisi Hüseyin Avni Coş’u sert sözlerle eleştirdi.Adana Valisi Hüseyin Avni Coş’u sert sözlerle eleştiren MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “AKP Valisi bir meczup gibi terör estirmiştir. Kalabalıkların üzerine hakaretlerle, küfürlerle yürüyen ve burnunun dikine giden bir devlet görevlisine Adana yakışmamaktadır” dedi.
Partisinin grup toplantısında konuşan MHP lideri Bahçeli, bir vatandaşla girdiği diyalogda sarf ettiği sözler sebebiyle Adana Valisi Hüseyin Avni Coş’a ateş püskürdü. Devlet Bahçeli, “AKP Valisi bir meczup gibi terör estirmiştir. Kalabalıkların üzerine hakaretlerle, küfürlerle yürüyen ve burnunun dikine giden bir devlet görevlisine Adana yakışmamaktadır.
Başbakan ve Valisi tencere ve kapak misali birbirini bulmuş millete şiddet dolu sözlerde hevesle buluşmuştur. Başbakan Erdoğan hükumeti Adanalılardan özür dileyerek gerekli idari tasarrufu yerine getirmelidir” diye konuştu.
