Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Isparta İl Başkanlığı görevinde devir teslim heyecanı yaşandı. Ahmet Önder Topçu görevini yeni İl Başkanı Osman Gülay’a devrederken; çiçeği burnunda Başkan Gülay, tebrik çiçeği göndermek isteyenleri Mehmetçik Vakfı’na bağış yapmaya davet etti.
Isparta siyaset arenasında hareketli günler yaşandı. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin takdirleri doğrultusunda MHP Isparta İl Başkanlığı görevine Osman Gülay atandı. Görevi devreden Ahmet Önder Topçu, yayımladığı mesajla teşkilatına veda ederken, yeni Başkan Gülay ise göreve başlar başlamaz takdir toplayan bir karara imza attı.
Ahmet Önder Topçu: “Liderimizin Emrinde Davamıza Bağlıyız”
Görevi devreden A. Önder Topçu, yayımladığı veda mesajında sadakat ve kararlılık vurgusu yaptı. Topçu mesajında şu ifadelere yer verdi:
“Bilge Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi’nin takdirleri doğrultusunda taşıdığım görev sürecinde; davamıza, teşkilatımıza ve aziz milletimize hizmet edebilmek bizler için daima şeref vesilesi olmuştur. Dün olduğu gibi bugün de yarın da davamıza olan inancımızı aynı azimle sürdüreceğiz. Bu süreçte omuz omuza mücadele verdiğimiz tüm dava arkadaşlarımıza teşekkür ediyor, Sayın Osman Gülay ve yönetimine başarılar diliyorum.”
Yeni Başkan Osman Gülay’dan Mehmetçik Vakfı Çağrısı
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin takdirleriyle göreve başlayan yeni İl Başkanı Osman Gülay, yayımladığı mesajında bir ricada bulundu. Tebrik çiçeği yerine vakıf bağışı talep eden Gülay, şu açıklamayı yaptı:
“Milliyetçi Hareket Partisi Isparta İl Başkanlığı görevine atanmış olmam münasebetiyle, nezaket gösterip tarafıma çiçek göndermek isteyenlerin, Mehmetçik Vakfı’na bağışta bulunmalarını rica ederim.”
