Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Karayolları bu işe artık el atmalı

Eğirdir- Gelendost karayolunda oluşan çukurlar vatandaşları isyan ettirdi. Yoldaki çukurlar

Eğirdir- Gelendost karayolunda oluşan çukurlar vatandaşları isyan ettirdi. Yoldaki çukurlar nedeniyle her an olası trafik kazaları ile karşı karşıya kalındığını belirten sürücüler, yetkililerle tepki gösterdi.

Eğirdir Gelendost Yolu hem gidiş hem de dönüş güzergahında özellikle Eğirdir Kemik Verem Hastanesi altındaki yolda oluşan çukurluklara yağmur yağınca su deryasına döndüğünü ve kazaya sebebiyet verecek boyutlarda su birikintilerinin oluşmasından rahatsız olduklarını dile getirerek, yol yapım çalışmalarının Eğirdir’in iklimine göre yapılmadığını ve bundan dolayı çalışmalar bitmeden yeni çukurların oluştuğunu ifade ettiler.

Ayrıca sürücüler Alternatif Turizm cenneti Eğirdir’den günde birçok aracın geçtiğini ve Eğirdir’in gözde mekânlarından Akpınar Köyü yolunda’da aşırı derecede yolda kırılmalar, çukurluklar meydana geldiğini ve Eğirdir’in Turizme açılan penceresi olan Akpınar köyüne çıkışın adeta çileye döndüğünü söylediler. Ayrıca Sürücüler Yolu kullanan vatandaşların çok dikkatli olması gerektiğini belirtirken bir an önce bu yolların tamir edilmesi gerektiğini savundular.

HABER FOTO: EMRAH ÇELİK