Isparta İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince 14-25 Eylül tarihleri arasında düzenlenen operasyonlarda binlerce kaçak tütün mamulü, sahte alkol malzemesi, elektronik eşya ve cinsel içerikli ürün ele geçirildi. Yakalanan şüpheliler hakkında adli işlem başlatıldı.
Isparta Emniyetinden Kaçakçılara Büyük Darbe
Isparta İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri, kent genelinde kaçakçılık faaliyetlerinin önlenmesine yönelik yürüttüğü saha ve istihbarat çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
11 Günlük Bilanço Açıklandı
KOM Şube Müdürlüğü ekiplerince 14 Eylül – 25 Eylül 2026 tarihleri arasında gerçekleştirilen planlı çalışmalar ve operasyonlar neticesinde sahte alkolden tütün mamullerine, elektronik eşyadan cinsel içerikli ürünlere kadar çok sayıda kaçak malzeme ele geçirildi.
Aramalarda ele geçirilen malzemeler şu şekilde sıralandı:
60 litre etil alkol, 4 litre çeşitli alkol türevleri ve 6 adet alkol hammadde kiti
101 bin 612 adet bandrolsüz tütün sarma kağıdı
1.121 adet cinsel içerikli ürün
344 paket doldurulmuş makaron ve 31 kutu boş makaron
313 paket kaçak sigara ve 30 karton doldurulmuş sigara
125 paket elektronik sigara kartuşu ile 31 adet elektronik sigara
105 paket bandrolsüz pipo tütünü ve 10 kilogram kıyılmış tütün
4 adet elektrikli ve kompresörlü sigara sarma makinesi
12 adet cep telefonu ve 23 adet şarj adaptörü
Adli İşlem Başlatıldı
Operasyonlar kapsamında yakalanan şüpheli şahıslar hakkında 5607 sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu hükümleri doğrultusunda adli işlem tesis edildi. Isparta İl Emniyet Müdürlüğü, kentin huzur ve güvenliğini sağlamak amacıyla kaçakçılıkla mücadelenin kararlılıkla devam edeceğini bildirdi.
