Isparta Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Adar, geçtiğimiz günlerde Isparta Valisi Şehmus Günaydın’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunmuştu.
Isparta ekonomisi hakkında yapılan ikili görüşmelerde, Isparta Elmasının reklamla taçlanacağı ve elma tüketiminin artışının sağlanması için çalışma yapılması gerektiği görüşüne varılmış; bunun üzerine Vali Günaydın’ın girişimleri ve Adar’ın işbirliğiyle Prof. Dr. Ahmet Maranki’ye ulaşılarak Isparta elmasının tanıtımı konusunda destek istenilmişti.
Elmanın faydaları konusunda hem fikir olan Maranki, gelen bu talebi olumlu karşılamış, konuğu olacağı ‘Hayatta He Şey Var’ programında elmanın insan vücuduna sağladığı faydaları ele alacağını söylemişti.
Dün, Beyaz TV’de yayınlanan Hayatta Her Şey Var programında konuşan Prof. Dr. Ahmet Maranki, Isparta elmasını en iyi şekilde tanıttı ve elmanın faydalarını anlatarak tüketiminin artırılmasını tavsiye etti.
İşte o program:

