Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Isparta–Burdur Dostluk Yolunda Trafik Düzenlemesi: Çalışmalar Sürüyor

Karayolları Genel Müdürlüğü 13. Bölge Müdürlüğü, Isparta–Burdur (Dostluk Yolu) güzergâhında

Karayolları Genel Müdürlüğü 13. Bölge Müdürlüğü, Isparta–Burdur (Dostluk Yolu) güzergâhında devam eden yol yapım ve heyelan ıslah çalışmaları nedeniyle geçici trafik düzenlemesine gidildiğini duyurdu.

Bölge Müdürlüğü’nün açıklamasına göre, “Isparta-Burdur (Dostluk Yolu) Yolu KM: 0+000–14+500 Arası Muhtelif Kesimlerde Heyelan Islahı, Toprak İşleri, Sanat Yapıları, Köprü ve BSK Üstyapı İnşaatı İşi” kapsamında çalışmalar planlandığı şekilde sürüyor. Bu doğrultuda 32-50 ve 15-01 numaralı il yolları güzergâhında yapım faaliyetlerine devam ediliyor.

Trafik güvenliği ve ulaşımda aksama yaşanmaması amacıyla, Burdur’dan Ispsparta istikametine giden araçların Proje Km 3+600–7+200 arasındaki bölümde sol yoldan gidiş–geliş şeklinde trafik akışına yönlendirileceği belirtildi.

Yetkililer, sürücülerin bölgede bulunan trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerektiğini vurgulayarak, çalışmalar süresince dikkatli seyir çağrısında bulundu.