MHP Lideri Dr. Devlet Bahçeli’nin katılımıyla bugün Konya’da düzenlenen mitinge katılmak için ilimizden hareket eden otobüsün şoför koltuğuna Isparta İl Başkanı İsa Yalçın geçti. Bu hareketi partililer tarafından Yalçın’dan ince mesaj şeklinde yorumlandı. MHP Isparta İl ve Merkez İlçe Başkanlığı üyeleri bugün Konya’da düzenlenen miting için Isparta’dan otobüslerle hareket etti.
MHP İl Başkanı İsa Yalçın’ın direksiyon başına geçmesi bazı partililer tarafından Yalçın’dan ince mesaj olarak yorumlandı. Yalçın ayrıca facebook hesabında “Milli Değerleri Koru ve Yaşat Konya Türkçe Açık Hava Mitingimize katılmak üzere yollardayız” ve “düştük yollara” diyerek fotoğrafları paylaştı.
Yalçın, ayrıca bugün MHP Genel merkezine gerçekleştirilen saldırıyıda şiddetle kınadığını belirterek,’Parti Genel Merkezimize yapılan saldırıyı kınıyorum. Asaletimizden kaynaklanan suskunlugumuzu hic kimse yanlis anlamasın. Bizim sabrımızı sınamaya kimse kalkmasın. Tarihte bize uzanan eller in ne hale geldigini herkes iyi bilir. Kahrolsun bu ulkeyi bu hale getirenler.’ şeklinde açıklama yaptı.
