Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Günaydın da Isparta AK olsun dedi

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Cumhuriyet Caddesi, Mimar Sinan Caddesi ve Kaymakkapı Meydanı’nda bulunan binaların beyaza boyanacağını açıkladı.

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Cumhuriyet Caddesi, Mimar Sinan

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın şehirdeki altyapı ve asfalt çalışmalarının büyük oranda tamamlandığını kaydederken, “Isparta’mız Türkiye’de dikkat çeken, hayranlık uyandıran bir şehir olacak” dedi.

Şehrin merkezinin yeniden ele alınacağını söyleyen Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Cumhuriyet ve Mimar Sinan Caddeleri ile Kaymakkapı Meydanı’nı şehrin kalbi olarak nitelendirdi.

Başta bu cadde ve meydan olmak üzere diğer bölgelerde de projelendirmeler yapacaklarını ve bunların kısa sürede hayata geçirileceğini aktaran Günaydın, “Meydanlarımızı ve şehrimizi güzelleştireceğiz. Bu noktalara saksılarla çiçekler, değişik süs bitkileri ve aydınlatmalar yapacağız. Şehir özel bir görünüme kavuşacak. Güzellik ve görünüm bakımından fark olacak. Isparta’mız dikkat çeken, hayranlık uyandıran bir şehir olacak.

Pilot caddeler belirliyoruz. Bu caddelerimizdeki binalar beyaza boyanacak. Böyle bir düşünce içerisindeyiz. Bu uygulamaları kışa kadar birçok caddemizde uygulamayı hedefliyoruz.

Isparta halkımızın da bu güzelliklere katılmalarını ve yapılanları korumalarını istiyoruz. Katılacaklarına ve koruyacaklarına inanıyoruz” şeklinde konuştu.