Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Erol Büyükburç Müze’ye hayran kaldı

SDÜ’deki bir etkinliğe katılmak için Isparta’ya gelen Sanatçı Erol Büyükburç Belediye tarafından hizmete açılan Etnografya müzesine hayran kaldı.

SDÜ’deki bir etkinliğe katılmak için Isparta’ya gelen Sanatçı Erol Büyükburç

Büyükburç’un müze ziyaretine Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’ın eşlik etti. Büyükburç yetkililerden müze hakkında bilgi aldı. Müzenin 10 katını da gezen Büyükburç müzeye olan hayranlığını gizleyemedi.

Gezi sonrası basına da kısa bir açıklamada bulunan Sanatçı Erol Büyükburç, “Isparta’da her şeyden önce çok güzel bir insanla karşılaştığımı biliyorum. Onun olaylara bakışını, sıcaklığını hissettim. Başkanın Isparta’ya layık bir insan olduğuna inanıyorum. Halka hizmet aşkını gözlerinde gördüm. Bu sevgiye bende bir katkıda bulunmak istedim. Isparta adına bir şarkı hatta Isparta gülü adına bir şarkı yazmayı düşünüyorum. Bu şarkıyı her çıktığım programda söyleyerek benimde Isparta’ya bir katkıda bulunmak istiyorum” dedi.

Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’da yaptığı açıklamada, “Erol Büyükburç’u ben ortaokulda okuyorken tanıdım. Ülkemize müzik konusunda özel bir ivme kazandırmış birisidir. Her Isparta ziyaretinde bizi de ziyaret etmeyi ihmal etmemiştir. Bu konudan dolayı kendisine şükranlarımı sunuyorum” dedi.