Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Eğirdir-Gelendost Devlet Yolunda Çalışmalar Başladı

Isparta’nın doğusunu Batı’ya bağlayan önemli güzergâhlardan biri olan Eğirdir-Gelendost Devlet

Isparta’nın doğusunu Batı’ya bağlayan önemli güzergâhlardan biri olan Eğirdir-Gelendost Devlet Yolu’nda beklenen çalışma resmen başladı.

Isparta’nın doğusunu Batı’ya bağlayan önemli güzergâhlardan biri olan Eğirdir-Gelendost Devlet Yolu’nda beklenen çalışma resmen başladı. AK Parti Isparta Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz ve Ak parti Milletvekili Osman Zabun’un yakından takip ettiği proje kapsamında ihale süreci tamamlandı, yer teslimi yapıldı ve yüklenici firma çalışmalara başladı.

Vatandaşların yıllardır beklediği yol çalışması için ilk iş makinesi geçtiğimiz gün sahaya indirildi. Muvafakat alınan kesimlerde çalışmalar başlatılırken, projenin kalan bölümlerinde de ilerleyen süreçte etap etap yol yapımına geçilecek.

Projenin toplam ihale süresi 500 gün olarak belirlendi. Eğirdir ve Gelendost başta olmak üzere çevre ilçe ve köylerde yaşayan vatandaşlar, yıllardır gündemde olan bu yol projesinin başlamasından duydukları memnuniyeti dile getirerek, emeği geçen herkese teşekkür etti.