Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Çoban ölü bulundu

Isparta’nın Şarkikaraağaç İlçesinde, İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Jandarma Komutanlığı ve vatandaşlar

Isparta’nın Şarkikaraağaç İlçesinde, İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Jandarma Komutanlığı ve vatandaşlar tarafından 1 gündür aranan çoban, ölü olarak bulundu.

Alınan bilgiye göre, Şarkikaraağaç ilçesi Kerkük mahallesinde oturan çobanlık yapan Erol Dinç (54), koyun otlatmak üzere gittiği Aslandoğmuş yolu üzeri mevkisinden dönmeyince yakınları ve vatandaşlar tarafından aranmaya başlandı.

Koyunları akşam üzeri eve döndüğünde Erol Dinç (54) eve gelmeyince eşi Gülgün Dinç durumu Şarkikaraağaç İlçe Emniyet Müdürlüğüne bildirdi.

İlçe sınırları içerisinde araştırma yapan Emniyet ve jandarma ekipleri, havanın kararması ve sisli olması nedeniyle çobanı bulamadı.

Sabah saatlerinde yeniden aramaya başlayan ailesi Çarıksaraylar Kasabası Duzharmanı mevkisinde ölü olarak buldu.

Dinç’in cesedi, incelemenin ardından otopsi yapılmak üzere Şarkikaraağaç Devlet Hastanesi morguna gönderildi.

Olay ile ilgili soruşturma devam ediyor.

Fatih DEMİRTAŞ/Şarkikaraağaç