İYİ Parti Isparta Milletvekili ve 1. Sıra Milletvekili Adayı Aylin Cesur, Cumhuriyet Caddesi’nde coşkulu ve kalabalık bir grupla seçim ofisinin açılışını gerçekleştirdi.

Programda duaların ardından ilk olarak konuşan İYİ Parti Isparta İl Başkanı Hasan Büyükçam, “Bugün burada Milletvekilimiz Aylin Cesur’un seçim ofisini açıyoruz. Isparta’da bu coşkulu kalabalıkla güneşi selamlıyoruz. Ülkenin derdine derman olacak Millet İttifakı ve İYİ Parti için, memleketimiz için hayırlı olsun” dedi.

İYİ Parti Isparta Milletvekili ve 1. Sıra Milletvekili Adayı Dr. Aylin Cesur ise burada yaptığı konuşmada “Türkiye’yi yaşanabilir yapma yolunda birlikte millet ittifakını oluşturduk. Ettiğimiz dualar depremde kaybettiğimiz değerli vatandaşlarımıza gitsin. Atatürk’ün kurduğu cumhuriyette birlik ve beraberliğimiz daim olsun diye yola çıktık.

İYİ Parti’nin davası insanımız kaygısız yaşasın davasıdır. Türkiye’ye göz dikenlerin hesabını soracakların hareketidir. Verilen sözlerin tutulmadığı çaresiz bırakılmış, unutulmuş, boynu bükük bırakılmış insanların hareketidir İYİ Parti hareketi. Türk milliyetçiliğini ayaklar altına alanlardan hesap soranların hareketidir” dedi.

Cesur’un konuşması sık sık tezahüratlarla ve alkışlarla kesildi.