Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bakan Ala’dan Yalvaç’a 2 müjde birden

İçişleri Bakanı Efkan Ala Arena Spor Salonundaki programın ardından Isparta’nın

İçişleri Bakanı Efkan Ala Arena Spor Salonundaki programın ardından Isparta’nın Yalvaç ilçesi Belediye Başkanı Tekin Bayram’ı makamında kabul etti. Bakan Ala Emniyet Müdürlüğü binası ile Yurt binası için talimat verdi.Belediye Başkanı Tekin Bayram yeni partisinin aday tanıtım ve seçim beyannamesi toplantısı için gittiği Ankara’dan 2 müjde ile dönüyor. Ankara Arena Spor Salonunda düzenlenen programda İçişleri Bakanı Efkan Ala ile görüşen ve randevu isteyen Başkan Tekin Bayram’ saat 17.30’a randevu verildi.

Bakanlıkta gerçekleşen görüşmede Yalvaç İlçe Emniyet Binası yapımı ve depreme dayanıksız olduğu gerekçesi ile yıkım kararı verilen İMKB Pansiyonu binasının yeniden yapılması konularını aktaran Başkan Tekin Bayram eli boş döndürülmedi.

Görüşme esnasında Emniyet Genel Müdürünü telefonla arayan Bakan Efkan Ala, Sücüllü kavşağında arsası kamulaştırılan Emniyet Müdürlüğü binasının hemen yapılması talimatını verdi.

Pansiyonun yıkılıp yerine yeniden yapılması konusunda Başbakan Müsteşarı iken girişimde bulunan ve SYDV Başkanlığına gerekli talimatı veren Efkan Ala bu konuyla ilgili de yetkililerle görüşerek pansiyonun bir an evvel yapılmasını istediği bilirildi.

AK Parti’den aday olması konusunda sürekli olarak ‘Anahtar kilide uydu. Ben 62 yaşında biriyim bu saatten sonra kendim için isteyecek bir şeyim kalmadı. Tüm istediğim Yalvaç’ın bir adım daha öteye gitmesidir. Merkezi hükümetten yeterli kaynağı almamız için belediyenin iktidar partisinden olması önem arz ediyor’ söylemlerinde bulunan Başkan Tekin Bayram aldığı bu müjdeli haberle sözlerini de doğrulatmış olduğunu söyledi.