Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Adaylar Gelendost Semt Pazarında

MHP Milletvekili adayları Hakan Demirtaş ve Hüseyin Avni Bıçaklı, Gelendost’ta

MHP Milletvekili adayları Hakan Demirtaş ve Hüseyin Avni Bıçaklı, Gelendost’ta seçim çalışmaları kapsamında semt pazarında halkla buluştu.

Pazar ziyaretine MHP İl Başkan Yardımcısı Tevfik Erboğa,  İlçe Başkanı Mehmet Över, Isparta Ülkü Ocakları Başkanı Akif Çapraz, İl Genel Meclisi Üyesi Serdar Kaya, Gelendost Ülkü Ocağı Başkanı  Serhat Özbek de katıldı.  Gelendost’ta adaylar Yenice, Afşar ve Yeşilköy’ü de ziyaret etti.

MHP adaylarına ilginin yoğun olduğu Gelendost’ta Demirtaş ve  Bıçaklı, 7 Haziran’da MHP’nin iktidar olacağını söylediler.  Demirtaş ve Bıçaklı ” Diğer aday arkadaşlarımız ve teşkilatımızla MHP’nin bir fazla oy alması için sahada çalışmaya devam edeceğiz. Türkiye’yi karanlık sokaktan çıkaracak olan, bu kısır döngüden kurtaracak olan  MHP’dir. Milletin umudu MHP’dir. Umutla boşa çıkmayacak. 7 Haziran’da hem Türkiye’de hem Isparta’da iktidar olacağız” dediler.