Isparta’nın İlçelerinde aday olan Demokrat Parti adaylarının Ak Partili adayların başarılı olamamaları ihtimalinde AK Parti rozetini takacakları iddia edildi.
Tekin Bayram’ın Ak Parti üst kurulu tarafından direk aday olarak gösterileceği iddiaları kulislerde heyecan uyandırmaya başladı. Isparta’da kaybetmeyi ya da oy oranının düşmesi ihtimalini dikkate alan Ak Parti yönetiminin yeni stratejiler geliştirmeye başladığı iddia edildi.
Bu iddialara AK Parti genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu’nun da daha önce Demokrat Parti Genel Başkanı olması ve Yalvaç Belediye Başkanı Tekin Bayram ve Gelendost Belediye Başkanı Halim Kıyak’ ın Ömer Şengöl’ün yakın arkadaşları olması ise iddialara dayanak olarak gösteriliyor.
