Isparta’da elektrik dağıtım şebekesinde gerçekleştirilecek bakım çalışmaları kapsamında 8 Eylül 2026 tarihinde Davraz mahallesi, Gelendost, Sütçüler, Yalvaç ve Yenişarbademli ilçelerinde belirli bölgelerde elektrik kesintisi yapılacak.
Gelendost’ta Esinyurt Köyü Etkilenecek
Gelendost ilçesinde 09.00-16.00 saatleri arasında Esinyurt Köyü’nün Köyün Kendisi Mahallesi ve Köy Sokağı bölgesinde bakım çalışması nedeniyle elektrik kesintisi uygulanacak.
Isparta Merkez’de Davraz Mahallesinde Kesinti
Isparta Merkez’de ise 09.00-16.00 saatleri arasında Davraz 5929 ve Davraz Mahallesi 3932 bölgelerinde bakım çalışması nedeniyle elektrik verilemeyecek.
Sütçüler’de Birden Fazla Bölge Etkilenecek
Sütçüler ilçesinde gün boyunca birden fazla bölgede planlı kesinti yapılacak. 09.00-16.00 saatleri arasında Sarımehmetler Köyü’nün Köyün Kendisi bölgesinin yanı sıra Değirmenözü Mahallesi, Yeşilbağ Mahallesi ve Güldallı Köyü’nün Köyün Kendisi bölgelerinde bakım çalışması gerçekleştirilecek.
Aynı saat aralığında Sütçüler’deki kesintinin, kayıtlarda Antalya’nın Manavgat ilçesiyle birlikte belirtilen Değirmenözü ve Yeşilbağ Mahallelerini de kapsadığı bildirildi.
Yalvaç’ta Akşam Saatlerine Kadar Sürecek
Yalvaç ilçesinde Bağkonak Köyü Ulucamii Mahallesi Esen Sokak’ta 16.30-19.30 saatleri arasında bakım çalışması nedeniyle elektrik kesintisi uygulanacak.
Yenişarbademli’de Gündoğdu ve Yenıcami Bölgeleri Etkilenecek
Yenişarbademli ilçesinde ise 10.00-16.00 saatleri arasında bakım çalışması yapılacak. Gündoğdu Mahallesi’nde Ali Çetiner Sokak, Cumhuriyet, Gündoğdu Yokuşu, Şehit Erhan Özkan ve Osmancık ile Ragıp Hoca bölgeleri kesintiden etkilenecek.
Ayrıca Yenıcami ve Yenıcami Mahallesi’nde Cami Ardı Sokak, Keykubat 1, Tekke ve ilgili çevre bölgelerinde de aynı saatler arasında elektrik kesintisi gerçekleştirilecek.
8 Eylül’de uygulanacak kesintilerin tamamı bakım çalışması kapsamında gerçekleştirilecek. Çalışmaların, iş sağlığı ve güvenliği gözetilerek planlanan saat aralıklarında yapılacağı bildirildi.
