Isparta Belediyesi ile Gültekin Otopark arasında yaşanan otopark ücreti alma konusundaki anlaşmazlığa mahkemeden tedbiren durdurma kararı geldi. Bu kararla Belediye ve Gültekin otopark arasındaki dava sonuçlanana kadar, yollar tekrar ücretli olacak.Gültekin otopark işletmecisi Gökhan Gültekin yaptığı açıklamada;
Isparta 2. Sulh Hukuk mahkemesinin 19.09.2013 tarihinde aldığı ticari faaliyetin devamı yönünde alınan ihtiyati tedbir kararına göre, Isparta belediyesinin sözleşme fesih tebliğ süresine uymadığı ve sözleşmenin sona erme süresinden bir ay önce kararı tarafımıza bildirmediği için kira süresinin 6100 sayılı HMK’nun 389. maddesine göre alınan tadbir kararı neticesinde sözleşmenin 1 yıl daha uzadığını söyledi.
Gültekin otopark işletmecisi Gökhan Gültekin; “Bu olay bu kadar uzamamalıydı fakat, Isparta Belediyesinin yanlış açıklamaları yüzünden çalışanlarımızla vatandaşlarımız karşı karşıya geldi. Artık konu yargıda” dedi.
