Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Başbakan’a Isparta’nın sorunlarını aktardı

Isparta TSO Başkanı Şükrü Başdeğirmen, IX. Türkiye Ticaret ve Sanayi Şurası’nda Isparta’yı temsilen yaptığı konuşmada Başbakan Yıldırım’a ve Bakanlara Isparta’nın sorunları ve çözüm önerilerini sundu.

Isparta TSO Başkanı Şükrü Başdeğirmen, IX. Türkiye Ticaret ve Sanayi

IX. Türkiye Ticaret ve Sanayi Şurası, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun evsahipliğinde, Başbakan Binali Yıldırım’ın başkanlığında, Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik ile 365 oda ve borsanın yönetim kurulu başkanları ve meclis başkanlarının katılımıyla TOBB Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

Şura’ya Isparta’dan Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Meclis Başkanı Osman Şahlan, Ticaret Borsası Başkanı Ahmet Adar, Meclis Başkanı Nuri Selçuk katıldı.

Şura’da Isparta adına ITSO Başkanı Şükrü Başdeğirmen konuştu.

Başdeğirmen konuşmasında Elma, gül ve kozmetik sektörü ve tarımsal destekler ile ekonomik konularda sorunlar ile çözüm önerilerini anlatarak dosya sundu.

Şurada, 81 ilden 365 oda/borsa başkanı özel sektörün sorunlarını ve çözüm önerilerini, Başbakan Yıldırım ve bakanlara iletti.