Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Seri katil sonunda yakalandı

İstanbul ve Ankara’da öldürülen 3 kişinin katil zanlısı olarak aranan

İstanbul ve Ankara’da öldürülen 3 kişinin katil zanlısı olarak aranan Atalay Filiz, İzmir’in Menderes İlçesi’nde minibüse binerken yakalandı.

Tuzla’da 27 Mayıs günü tarih öğretmeni Fatma Kayıkçı’yı, 2013 yılında da Tümgeneral Hasan Hüseyin Demirarslan’ın TÜBİTAK’ta çalışan oğlu Göktuğ Demirarslan ile Rus sevgilisi Elena Radchikova’yı Ankara’da öldürdüğü iddiasıyla aranan Atalay Filiz İzmir’in Menderes İlçesi’nde yakalandı.

Bu sabah Atalay Filiz’i minibüste gördüğünü söyleyen bir vatandaşın ihbarı üzerine harekete geçen polis, Atalay Filiz’i bindiği minibüste yakaladı.

Filiz’in İzmir Emniyeti’ndeki ifade işlemlerinin ardından önce ilk iki cinayeti işlediği Ankara’ya, ardından da İstanbul’a götürüleceği belirtiliyor.