Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Eğirdir’de arsa satışı

Isparta’nın Eğirdir ilçesi Köprübaşı Mevkiînde Kızılca Plastik Fabrikası ile Mavideniz

Isparta’nın Eğirdir ilçesi Köprübaşı Mevkiînde Kızılca Plastik Fabrikası ile Mavideniz Meyve Suyu Fabrikası arasındaki Belediye’nin Sanayi arsalarının satışları devam ediyor. 100 metrekarelik bir arsanın muhammen bedeli 20 bin TL olup yarısı peşin, ayrısı 12 ay taksitle satışa çıkarıldı. Peşin almak isteyenlere %10 indirim yapılıyor.

İnşaat alanı %75 ve yüksekliği 6,5 metre imar müsaadeli arsaların açık artırma usulü ile yapılacak ihalenin 18 Şubat 2014 Salı günü olduğu açıklandı.

Aynı gün 100 metrekareden büyük sanayi arsalarının da satışlarının yapılacağı ihale hakkında Eğirdir Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü’nden bilgi alınabileceği belirtildi.

Belediye yine aynı gün mülkiyeti Belediye’ye ait Medrebolluk Mevkiînde imarlı arsa, Altınkum Plajı yakınında yeni yapılan Çok Maksatlı toplantı ve düğün Salonu binası zemininde 3 işyeri ile Cami Mahallesi’nde de 2 dükkânı açık artırma usulüyle satışa çıkardı.