Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Emniyet – Esnaf işbirliği

Isparta İl Emniyet Müdürü Halil Altan, Isparta Esnaf ve Sanatlar

Isparta İl Emniyet Müdürü Halil Altan, Isparta Esnaf ve Sanatlar Odaları Birlik Başkanlığını iadeyi ziyarette bulundu. Karşılıklı fikir alışverişlerinin bulunduğu ziyarette, emniyet – esnaf işbirliğinin önemine dikkat çekilerek, destek mesajları verildi.

Isparta İl Emniyet Müdürü Halil Altan, Isparta Esnaf ve Sanatlar Odaları Birliğine i-adeyi ziyarette bulundu. Emniyet Müdürü Altan’ı, Isparta Esnaf ve Sanatlar Odaları Birlik Başkan Vekili Ahmet Tural ve oda başkanları tarafından kapıda karşılandı.

Makamda gerçekleşen ziyarette konuşan Isparta İl Emniyet Müdürü Halil Altan, esnaf temsilcilerinin emniyet teşkilatına gösterdikleri desteklerden dolayı teşekkür ederek, bu desteklerin devamını diledi.

Isparta Esnaf ve Sanatlar Odaları Birliği Başkan Vekili Ahmet Tural ise emniyet – esnaf işbirliğine dikkat çekerek, ‘Tüm oda ve esnaf camiasıyla birlikte her zaman yanınızdayız’ mesajı verdi.

Tural, konuşmasında şunları söyledi : “Emniyet teşkilatımız toplumumuzun huzuru ve güvenliğini sağlayan vatandaşlarımızın can ve mal koruyan çok önemli, hayati bir görev yapan teşkilatımızdır. Emniyet teşkilatımızın çalışmalarını vatandaş ve esnaf teşkilatı olarak da takdire şayan görüyoruz. Çünkü yapılan çalışmalar özellikle de sizin titizlikle, üç ay içerisindeki görevdeki başarınızı kutluyoruz. Tabi esnaf ve sanatkarlar olarak tüm odalarımızla beraber emniyet teşkilatımızın yanında olduğumuzu belirtiyoruz. Her zaman emniyetle işbirliği yapmaktan da büyük bir kıvanç duyduğumuzu ifade etmek istiyorum. Ayrıca yaptığımız bu ziyaretten dolayı, sizlere teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Esnaf ve Sanatlar Odaları Birliğine bağlı oda başkanlarının hazır bulunduğu ziyaret, karşılıklı fikir alışverişlerin ardından sonra erdi.