Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Şenol’dan fener alayı çağrısı

Cumhuriyet Halk Partisi Isparta İl Başkanı Vedat Şenol, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle fener alayı yapacaklarını belirterek, Isparta halkını da bu etkinliğe davet etti.

Bu haberin fotoğrafı yok

CHP İl Başkanı Vedat Şenol, 29 Ekim’de yapılacak olan fener alayına katılan tüm Ispartalı vatandaşlara Türk Bayrağı hediye edeceklerini belirterek, herkesi fener alayına davet etti.

HERKESİN KATILMASINI İSTİYORUZ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Vedat Şenol, Cumhuriyet Bayramı nedeniyle 29 Ekim saat 19.00’da Isparta Belediyesi önünde fener alayını başlatacaklarını belirterek, tüm Isparta halkının fener alayına katılmasını istedi.

İl Başkanı Şenol, “29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda geçen yıl yaptığımız gibi bu yıl da fener alayı yapacağız. Biliyorsunuz ki geçen yıllarda fener alayına izin verilmiyordu. Ama 2 senedir fener alayları yapılıyor. Bizde Isparta’da 29 Ekim saat 17.00’da Isparta Belediyesi önünde fener alayımızı başlatacağız. Hiçbir şekilde parti sembolleri kullanılmayacaktır. Herkese Türk Bayrağı hediye edilecektir. Bizim tek isteğimiz Isparta halkının fener alayına katılmasıdır” dedi.