Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Milletimiz sandıkta gereken cevabı verecektir”

Demokrat Parti (DP) Isparta İl Başkanı Ahmet Şençimen, vatandaşların, Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu’nu desteklemelerini istedi.

Demokrat Parti (DP) Isparta İl Başkanı Ahmet Şençimen, vatandaşların, Cumhurbaşkanı

Pazar günü yapılacak seçimlerde üyelerininde sandıkta toplanıp Ekmeleddin İhsanoğlu’nu destekleyerek dünya ve İslam ülkelerinin daha güçlü olacağını söyleyen DP İl Başkanı Şençimen konuyla ilgili açıklamasına şöyle devam etti; “ 10 Ağustos 2014 tarihinde yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçiminde Demokrat Parti Cumhurbaşkanı Adayımız Sayın Ekmeleddin İhsanoğlu’dur.

Adalet Partisi (AP), Doğru Yol Partisi (DYP), Anavatan Partisi (ANAP)’nde görev almış, desteklemiş gönül vermiş sağduyunun sesi Demokrat Partili üyelerimizle sandıkta Ekmeleddin İhsanoğlu etrafında toplanıp oylarımızla destekleyeceğiz.

Toplumu ayrıştıran ve bölen bir Cumhurbaşkanı istemiyoruz. Bugün devletimizin içine düştüğü durum çok vahimdir. Emniyet Teşkilatı, Türk Silahlı Kuvvetleri ve Yargı’da huzur kalmamıştır. Huzurun, güvenin adı Ekmeleddin İhsanoğlu’dur. Yolsuzluğa bulaşmış Başbakan’ın hesap vermeden, aklanmadan bu yüce makamı kirletmesine izin vermeyeceğiz.

Ekmeleddin İhsanoğlu Cumhurbaşkanı olduğu takdirde ülkemizde huzur, dünya ve İslam ülkelerinde daha güçlü toparlanmasına büyük katkı sağlayacaktır.

AKP’nin yandaş medya TV gazeteleri son çırpınışlarını görmekteyiz.  Şeytanca isim ve cemaatler bizi destekliyor diye baskı altına alınmak isteniyor. Satılmış deşarj olmuş kafalar, isimlere yüce milletimiz sandıkta gereken cevabı verecektir.”dedi