Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Son çıkışı siyasi hayatına mal olabilir !

CHP Isparta Milletvekili Ali Haydar Öner, partisinin ve MHP’nin ortak

CHP Isparta Milletvekili Ali Haydar Öner, partisinin ve MHP’nin ortak adayı Ekmeleddin İhsanoğlu’na Cumhurbaşkanlığı adaylığı için imza vermemişti.

Öner bugün 12. Cumhurbaşkanlığı seçimlerine ilişkin değerlendirmelerimi TBMM’de düzenlediği basın toplantısında açıkladı.

Öner, açıklamasında Ekmeleddin İhsanoğlu’na Cumhurbaşkanlığı adaylığı için imza vermediğini belirterek, “Ancak şimdi geride bıraktıklarımıza değil geleceğe bakma zamanıdır. Partime, ülkeme ve ulusuma olan sorumluluk anlayışım ve kurumsal nedenlerle İhsanoğlu’nu adaylık yarışında destekleyeceğim” dedi.

Bilindiği üzere CHP’de Ankara Milletvekili Emine Ülker Tarhan’ın Cumhurbaşkanı adayı olması için başlatılan girişimler sonuçsuz kalmıştı.