⚡ AMP
Magazin

Survivor Taner’i bu hale getirdiler!

Sıra dışı hareketleri ve ilginç açıklamalarıyla adından söz ettirmeyi başaran Taner Tolga Tarlacı, bu kez dayak yediğini iddia ettiği bir video ile gündeme geldi.

Gazete32
10 Tem 2016 · 17:03
1 dk okuma

Survivor’un eski yarışmacılarından Taner Tolga Tarlacı, kendisine 15 kişinin saldırdığını ileri sürdü. Yüzünün geldiği hali sosyal medya hesaplarından paylaşan Tarlacı, takipçilerini şoke etti.

Videoda anlattıklarına göre; evli olduğunu bilmediği bir kadını taciz ettiği iddiasıyla dayak yiyen Tarlacı, “Gözüm şiş, dudaklarım şiş, burnum şiş. Gece kulübünde saldırdılar. Birisine arkadaşlık isteği attım, evliymiş. ‘Niye benim karıma istek attın’ dedi. 15 kişi bana çullandı.Yakışıklı olmanın dezavantajı. Yakışıklıysanız kıskanılırsınız ve bu hale getirilirsiniz.

Önden bir yumruk, kafayı kaldırayım derken arkadan bir yumruk… Bir tane de sağlam ben salladım. Sonra daha çok vurmaya başladılar. Alnım yamuldu, inşallah estetik istemez” şeklinde konuştu.

dayak Ünlü
Paylaş f X TG