⚡ AMP
Isparta

Güneşdoğdu kalplere taht kurdu

Isparta Belediyesi tarafından Kaymakkapı meydanında düzenlenen Ramazan Ayı özel çadır eğlence programının 4. Haftası da dolu dolu geçti.

Gazete32
26 Tem 2014 · 15:23
1 dk okuma

Dünya Kur’an Okuma birincisi Mustafa Özcan Güneşdoğdu çadırın bu haftaki konuğu oldu.

Isparta Belediyesi tarafından her hafta Cuma günü düzenlenen çadır programının son konuğu olan Güneşdoğdu, söylediği ilahiler ile herkesi hayran bıraktı. Özellikle söylediği annem şiiri ile gözyaşları dolarken Medine Yolları ilahisi ile de kendisini hacda hissetmenin hazzına eriştirdi.

Yoğun ilginin gösterildiği bu son programda vatandaşlarda oldukça ilgi gösterdi. Isparta Belediyesi son programını arife günü yani 27 Temmuz 2014 Pazar günü Kültür sinemasında düzenleyeceği konferans ile bu yılki ramazan etkinliğini tamamlamış olacak. Kültür Sinemasında düzenlenecek konferansa Ömer Döngeloğlu ve Sedat Uçan katılacak. Her programında olduğu gibi oldukça kalabalık geçecek olan programda Döngeloğlu Peygamberimizin hayatından kesitler anlatırken Sedat Uçanda sevilen ezgi ve ilahiler ile halkı coşturacak.

 

Belediye
Paylaş f X TG