Yüksek Okul için hayırsever aranıyor

Şarkikaraağaç Meslek Yüksek Okuluna Veterinerlik Fakültesi kazandırmak için girişimleri sürdüren Şarkikaraağaç Meslek Yüksek Okulu Müdürü Hüseyin Şakir Aksöz önümüzdeki günlerde girişim için Ankaraya çıkarma yapmaya hazırlanıyor. Şarkikaraağaç’a Veterinerlik Fakültesinin Kazandırılması İçin ” istişare toplantılları yapma kararı alan Hüseyin Şahir Aksöz Şarkikaraağaç’a Veterinerlik Öğretmenliği Bölümünü kazandırmak için girişimlere hız verdi. Şakrikaraağaç Belediye Başkanı İsa Çarkacı, Çarıksaraylar Belediye […]

Şarkikaraağaç Meslek Yüksek Okuluna Veterinerlik Fakültesi kazandırmak için girişimleri sürdüren Şarkikaraağaç Meslek Yüksek Okulu Müdürü Hüseyin Şakir Aksöz önümüzdeki günlerde girişim için Ankaraya çıkarma yapmaya hazırlanıyor.

Şarkikaraağaç’a Veterinerlik Fakültesinin Kazandırılması İçin ” istişare toplantılları yapma kararı alan Hüseyin Şahir Aksöz Şarkikaraağaç’a Veterinerlik Öğretmenliği Bölümünü kazandırmak için girişimlere hız verdi.

Şakrikaraağaç Belediye Başkanı İsa Çarkacı, Çarıksaraylar Belediye Başkanı Özcan Turhan ,Çiçekpınar Belediye Başkanı Derviş Açar ve İl Genel Meclisi üyeleri Mehmet Coşkun, Hüseyin Yıldırım. Galip Akyol ve Süleyman Akan’ın da girişimleri ile Süreyya Sadi Bilgiç vekilimizin desteleri ile Önümüzdeki günlerde Veteriner Öğretmenliği için girişim yapacak.
Okul Müdürü Aksöz ise ; ” Bu güne kadar yapılan toplantılar istişareler ile çok yol kat ettiklerine değinerek, Hep birlik olup , üniversitenin Şarkikaraağaç ‘ta bina yapım çalışmalarını yapmalıyız . Bu tek kişi ile olacak bir iş değildir . Şarkikaraağaç ‘ ta ve Ankara’da bulunan hayırseverlerin bizlere destek olmasını istiyoruz ” açıklamasında bulundu.

Ayrıca Esnaf Odası Başkanı Hakan Yıldız gidişatın çok iyi olduğunu söyleyerek Şarkikaraağaç’ta gün geçtikçe değiştiğini ve bunun Süreyya Sadi Bilgiç’in emeğinin çok olduğunu dile getirdi lakin Yerinden sıçraması için Veteriner Öğretmenliği Bölümünün Türkiye’de çok rastlanmadığını dile getirerek Şarkikaraağaç Mesleki ve Teknik Eğitim okulumuzda Veterinerlik Bölümünde Öğretmen açığı var bunu neden Şakrikaraağaç karşılamasın çünkü alt yapımız var sadece bina eksiğimiz büyük mevcut Üniversite arsamız yeterli bina için hayırsever vatandaşlara ihtiyacımız var dedi.

Ayrıca Önümüzdeki Yıl Şarkikaraağaç Meslek Yüksek Okuluna Sağlık Kurumları Yöneticiliği Bölümüne en az 120 öğrenci daha artması bekleniyor.

Exit mobile version