Yedişehitler'de kavga : 5 yaralı

Isparta’nın Yedişehitler Mahallesinde ev sahibi ve kiracısı arasında meydana gelen tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu 5 kişi yaralandı. Yedişehitler Mahallesi 2940 sokakta meydana gelen olayda ev sahibi ve kiracı arasında önce sözlü olarak başlayan tartışma karşılıklı olarak hakaretlerle büyüyerek kavgaya dönüştü. Kavganın tarafları ellerine gecen sert cimlerle bir birlerine saldırmaya başladı. Kavgada 5 kişi çeşitli yerlerine […]

Isparta’nın Yedişehitler Mahallesinde ev sahibi ve kiracısı arasında meydana gelen tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu 5 kişi yaralandı. Yedişehitler Mahallesi 2940 sokakta meydana gelen olayda ev sahibi ve kiracı arasında önce sözlü olarak başlayan tartışma karşılıklı olarak hakaretlerle büyüyerek kavgaya dönüştü. Kavganın tarafları ellerine gecen sert cimlerle bir birlerine saldırmaya başladı.

Kavgada 5 kişi çeşitli yerlerine aldıkları darbelerle yaralandı. Olay yerine gelen Polis ekipleri 5 kişiyi göz altına aldı. Taraflar birbirinden şikayetçi olurken Yaralılar Isparta devlet hastanesinde tedavi altına alındı.

Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Exit mobile version