Yağmur duasına çıktılar

Kasım ayının son günlerine rağmen yağış olmayınca Isparta’nın Gelendost İlçesinde yağmur duası yapıldı. İlçe Müftüsü ve hatiplerin okumuş olduğu Kuranı Kerim ve vaazın ardından eller semaya açılarak dualar edildi ve Cenab-ı Mevla’dan hayırlı rahmet ve bereket dilenildi. İlçe halkının geçimini tarımdan sağladığını belirten Gelendost Belediye Başkanı Mehmet Sezgin; “Kurak geçen sonbahar mevsimini yaşıyoruz. Toprak ve […]

Kasım ayının son günlerine rağmen yağış olmayınca Isparta’nın Gelendost İlçesinde yağmur duası yapıldı.

İlçe Müftüsü ve hatiplerin okumuş olduğu Kuranı Kerim ve vaazın ardından eller semaya açılarak dualar edildi ve Cenab-ı Mevla’dan hayırlı rahmet ve bereket dilenildi.

İlçe halkının geçimini tarımdan sağladığını belirten Gelendost Belediye Başkanı Mehmet Sezgin; “Kurak geçen sonbahar mevsimini yaşıyoruz. Toprak ve ağaçlar yağmura hasret, yağmur olmayınca vatandaş arpasını-buğdayını kuruya ekmek zorunda kaldı. İnşallah hayırlı rahmetler olur ve hububatlarımız tohumlanarak çıkar. Halkımız ile birlikte hep beraber ellerimizi semaya açarak dualarımızı ettik. Rabbim kabul eylesin inşallah” dedi.

Exit mobile version