Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Valilik Şehit Aileleri ve Gazilere İftar Verdi

Isparta Valiliği, her yıl

Isparta Valiliği, her yıl düzenlediği iftar yemeğini bu yıl Barida otelde gerçekleştirdi. Şehit aileleri ve gaziler onuruna verilen yemekte koruyucu ailelerde unutulmadı. 

İftar yemeğine Isparta Valisi Vahdettin Özkan ve eşi Dr. Ruhan Özkan, Eğirdir Dağ Komando Okulu Komutanı Tümgeneral Metin Akkaya, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mustafa Kurutmaz, İl Emniyet Müdürü Halil Altan, İl Jandarma Komutanı Albay İsmail Cömert’in yanı sıra il protokolü, sivil toplum kuruluşu temsilcileri katılarak şehit aileleri ve gazilere eşlik ettiler.

İlk olarak kuran-ı kerim tilavetinin dinletildiği iftar programında okunan akşam ezanı ile birlikte iftara katılan yaklaşık 550 kişi oruçlarını açtı. Programda Şehit aileleri ve gaziler protokol üyeleri ile bir süre sohbet ettiler.  İftara Katılan misafirler ile ilgilenen Isparta Valisi Vahdettin Özkan ve Eşi Dr. Ruhan Özkan, şehit aileleri, gaziler ve koruyucu aileleri tek tek uğurladılar.

Böyle güzel bir iftar programında şehit aileleri, gaziler ve koruyucu ailelerle bir arada olmanın kendileri için bir şeref payı olduğunu belirten Vali Vahdettin Özkan, “ Memleketin birliği ve beraberliği için canları pahasına görev yapmış şehitlerimizin ailelerine, gazilerimize ve fedakâr koruyucu ailelerimize Isparta olarak minnettarlığımızı göstermiş olmaktan mutluluk duyuyoruz” dedi. Vali Vahdettin Özkan bütün katılımcılara teşekkür etti.