Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Vali Günaydın Yalvaç’ta köy ziyaretleri gerçekleştirdi

Her ay bir ilçede

Her ay bir ilçede yapılan muhtarlar toplasının Haziran ayı adresi Yalvaç ilçesi oldu. İlçede görev yapan mahalle ve köy muhtarlarıyla bir araya gelen Vali Şehmus Günaydın muhtarlara tek tek söz vererek talep ve önerilerini dinledi. Toplantıda muhtarlar, yapılan hizmetlerden dolayı Vali Günaydın’a vatandaşlar adına teşekkür ederek görüş alışverişinde bulundular.

“BİZİM VAR OLMA SEBEBİMİZ VATANDAŞLARIMIZA HİZMET ETMEK”
Muhatlar toplantısındaki konuşmasında gerçekleştirilen hizmetlere değinen Vali Günaydın; sözlerine “Vatandaşlarımızın hizmetin en iyisine layık olduğuna inanıyoruz, bizim var olma sebebimiz tüm vatandaşlarımıza, ülkemize ve milletimize hizmet etmektir. Bizler vatandaşlarımızın bir eksini giderdiğimizde bundan mutlu olan insanlarız” diye başladı.

“HEDEFLERİMİZİ GERÇEKLEŞTİRİYORUZ”
Konuşmasında daha önceki toplantılarda koydukları hedefleri tek tek gerçekleştirdiklerinin altını çizen Vali Günaydın toplam 420 km olan köy grup yollarının geçen yıl hedeflenen 200 Km’sini de geçerek 212 Km sıcak asfalt kaplandığını, geri kalan 208 Km’nin de bu yıl tamamlanacağını söyledi. Vali Günaydın “Hedefimiz 2023 yılına kadar bütün köy yolarını sıcak asfalt kaplamak. Önümüzdeki yıl bunun çalışmalarına başlayacağız” dedi. İçme suyunu için pompaj kullanan köylerin elektrik enerjisi yerine güneş enerjisine geçişi için hedeflenen 116 köyün büyük bir kısmında bunu tamamladıklarını aktaran Vali Günaydın ayrıca köylere bu yıl için 20 Milyon parke taşı dağılacağını söyledi.

“KÖYLERDE VATANDAŞLARLA BULUŞULDU”
Muhtarlar toplantısının ardından sırasıyla Terziler, Ayvalı, Körküler, Mısırlı ve Kırkbaş köylerini ziyaret eden Vali Şehmus Günaydın köylerde vatandaşlarla bir araya gelerek talep ve önerileri dinledi, iletilen konularla ilgili beraberinde bulunan yetkiliklerden derhal çalışma yapmalarını istedi.
Köy ziyaretlerinde her zaman olduğu gibi öncelikli olarak kadınları dinleyen Vali Günaydın köylerde yaşlılarla da yakından ilgilendi, çocuklara hediyeler verdi. Mısırlı Köyü’nde genç bir çiftin düğün törenine de katılan Vali Şehmus Günaydın davul ve zurnayla karşılandı. Genç çifti tebrik eden Vali Günaydın çifte ömür boyu mutluluklar diledi.