Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Üçüncü etap toplu konut projesine de başlanacak

Memur- Sen Isparta İl

Memur- Sen Isparta İl Temsilcisi ve Diyanet – Sen Şube Başkanı Osman Akçil, Çünür Mevkii’inde talep olması halinde üçüncü etap toplu konut projesine de başlamayı düşündüklerini bildirdi. Akçil yazılı olarak yaptığı açıklamasında ‘Memur – Sen İl Temsilciliği olarak Çünür Mevkii’inde temeli atılan 120 konutluk 2. Etap Toplu Konut Projesinde inşaatlar devam ediyor. Türkiye Finans Katılım Bankası işbirliğinde üyelerimize yönelik iki yıl önce başlattığımız toplu konut projesi hızla ilerliyor’ dedi.

Akçil açıklamalarında şu bilgilere yer verdi;

Bilindiği gibi 2011 yılının Eylül ayında, 6 ay önce yaptığımız anket çalışmasında üyelerin kendilerinden konut edindirmeye yönelik çalışma yapmalarını talep etmeleri üzerine bir çalışma başlamıştık. Bu doğrultuda Davraz Mahallesi’nde 6 bin 300 metrekarelik yer için Şahin Yapı Kooperatifi ile anlaşma sağlandık ve buraya 25 Eylül 2011 tarihinde 7’şer katlı 4 bloktan oluşan ve her birinde 28 daire olan toplam 108 adet konut inşaatına başladık. Buradaki konut projemizi 15 ay gibi kısa bir sürede tamamlayarak 23 Ocak 2013 tarihinde de kur’asını çekerek hak sahiplerine dairelerini teslim ettik.

Bu projemizin başarıyla sonuçlanmasının ardından yine üyelerimizden gelen talepleri dikkate alarak bu defa konut projemizin ikinci etabı için çalışmalara başladık ve bunun için de Çünür Mevkii’nde 7 Bloktan oluşan 120 konutluk ikinci etap Toplu Konut Projesinin temelini attık. Bu projemiz de yaklaşık 15 ay içerisinde tamamlanacak ve muhtemelen önümüzdeki yıl Eylül – Ekim aylarında yapılmış olacak.

Geçtiğimiz Ağustos ayının başında attığımız ikinci etap konutlarımızın yapımı hızla devam etmektedir. Şuanda tüm bloklarda dördüncü katın beton dökümü tamamlandı ve beşinci katların kalıpları çakılmaktadır.

İnşaatlarımız tüm hızıyla devam etmektedir. İkinci etaptan sonra talep olması halinde üçüncü etap toplu konut projesine de başlamayı düşünüyoruz.