Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu Ekonomi Kampüsü’ne hayran kaldı

Türkiye Odalar ve Borsalar

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Hisarcıklıoğlu, ITSO’yu ziyaretinde ITSO Başkanı Başdeğirmen’e ‘Böyle bir binayı Isparta’ya kazandırdığınız ve Borsa ile birlikte olduğunuz için tebrik ediyorum. Üyelerimize yakışır, Isparta’ya yakışır bir hizmet binası olmuş, hayran kaldım. Emeği geçen herkese teşekkür ederim.” dedi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanımız Rifat Hisarcıklıoğlu, Isparta’ya gelerek Ticaret Borsası’nın düzenlediği Gökkubbe Fuar ve Kongre Merkezinde gerçekleştirilen 14’üncü ‘Yayla Şartlarında Tarım ve Hayvancılık Fuarı’nı ziyaret etti. Ardından Ticaret Borsası, Isparta Ticaret ve Sanayi Odası ile Isparta Belediyesine ziyarette bulundu. Gök Kubbe Fuar Merkezi’nde fuara katılan firmalara plaket veren TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, buradan Ticaret Borsası’na ziyarette bulundu. Ticaret Borsası Başkanı Ahmet Adar Meclis Başkanı Mehmet Ali Doğan ile yönetim ve kurulu ve meclis üyeleriyle sohbet etti. Ardından Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret eden Hisarcıklıoğlu’un burada ITSO Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Meclis Başkanı Osman Şahlan, yönetim kurulu, meclis üyeleri, komite üyeleri ile Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Gözde Çağlar ve üyeleri karşıladı.

ITSO ziyaretinde binayı gezen Hisarcıklıoğlu, Başdeğirmen’e binayla ilgili övgüler yağdırdı. Isparta’nın ekonomik dinamiklerinin yer aldığı böyle bir binayı Isparta’ya kazandırmasından dolayı ITSO Başkanı Başdeğirmen’i tebrik eden Hisarcıklıoğlu, “Ben gerçekten şuan çok mutluyum. Temelini 15 Şubat 2016 tarihinde attığım binada sizlerle birlikteyim. Bu kadar güzel kullanışlı ve en önemlisi üyelerimizi ilgilendiren tüm birimlerin yer aldığı binayı ilimize kazandırdığınız ve Ticaret Borsası ile de aynı çatı altında olduğunuz için sizi tebrik ediyorum. Gerçekten Isparta’ya yakışır, bir hizmet binası olmuş hayran kaldım. Ticaret ve Sanayi Odası Başkanım ve Borsa Başkanımdan çok memnunum. Üyelerimize gereken önemi veriyorlar ve kaliteli hizmet sunuyorlar. Hem Ticaret ve Sanayi Odası hemde Ticaret Borsası 5 yıldızlı kaliteli hizmet veriyor, kendilerine teşekkür ediyorum. “dedi.

ITSO Toplantı salonunda, ITSO Başkanı Başdeğirmen ve Ticaret Borsası Başkanı Adar, üyelerin sorunlarına yönelik konularda Başkan Hisarcıkloğlu’na bilgiler vererek destek istediler. TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu da gerek bankacılık gerekse diğer konularda gerekli birimlerle görüşmeleri yapıp bilgi vereceğini söyledi.

Ardından TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, ITSO Başkanı Başdeğirmen’e ikinci dönem seçimlerinde yeniden seçilmesinden dolayı plaket verdi. ITSO üyeleri de Başkan Hisarcıklıoğlu’na gül, lavanta ve Isparta ürünleri hediye ettiler. Isparta Ticaret ve Sanayi Odası adına da Başkan Başdeğirmen, TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’na ipek yün akrilik karışımı portresinin dokunduğu halı armağan etti.

Daha sonra TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ı makamında ziyaret etti. Burada da Belediye Başkanı Günaydın ile sohbet eden Hisarcıklıoğlu, Belediye Başkanına Dedekorkut kitabı hediye etti.