Teknoloji Kulübü Çalışmalarını Sergiledi

Teknoloji Kulübü ve Robotik Eğitim Derneği, Isparta Halk Eğitim Merkezi sergisinde çalışmalarını tanıttı. Robotik Eğitim Derneği ve Teknoloji Kulübü, robotlarını ve elektrikli aracını sergilediği etkinlikte halk eğitim bünyesindeki Robot Uygulamaları Kursu hakkında Isparta halkına bilgi verdi. Isparta Valisi Vahdettin Özkan, Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, Halk Eğitim Müdürü İhsan Arıcı Robotik Eğitim Derneği’nin standını ziyaret etti. […]

Teknoloji Kulübü ve Robotik Eğitim Derneği, Isparta Halk Eğitim Merkezi sergisinde çalışmalarını tanıttı. Robotik Eğitim Derneği ve Teknoloji Kulübü, robotlarını ve elektrikli aracını sergilediği etkinlikte halk eğitim bünyesindeki Robot Uygulamaları Kursu hakkında Isparta halkına bilgi verdi.

Isparta Valisi Vahdettin Özkan, Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, Halk Eğitim Müdürü İhsan Arıcı Robotik Eğitim Derneği’nin standını ziyaret etti.

Isparta ve SDÜ’yü bilim ve teknoloji alanında en iyi şekilde temsil etmek için gerek projeler gerek robot yarışları gerekse verdikleri eğitimlerle ellerinden geleni yapmaya çalıştıklarını ifade eden Robotik ve Eğitim Derneği ile Teknoloji Kulübü Başkanı Ferdi Alakuş, “Isparta ile SDÜ’yü bir araya getirmeye çalışan üniversitemiz yönetimine ve bizlere proje ortağı olan tüm kurum müdürlerimize canı gönülden teşekkür ediyorum.” dedi.

Isparta halkının büyük ilgi gösterdiği etkinlikte Halk Eğitim Merkezi bünyesindeki robot uygulamaları kursu için talepler alınarak yeni dönem için kurs hazırlıklarına başlandı.

Exit mobile version