Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Suat Kolukırık bilinmeyenlerini anlatacak

Isparta siyasetine son yıllarda

Isparta siyasetine son yıllarda renk katan SDÜ öğretim üyesi Doç.Dr. Suat Kolukırık, hafta sonu televizyon ekranlarında olacak. Her hafta Pazar günleri yayınlanan hakan yamanla hayatın içinden proğramının bu haftaki konuğu olan Doç. Dr. Suat Kolukırık hayatının bilinmeyenlerini ve ayrıntılarını ilk kez ve sadece Hakan Yaman’a ekranlarıda anlatacak.

2011 yılında AK partiden üçüncü sıra Isparta milletvekili adayı olan ve seçimi çok az bir oy farkı ile kaybeden, 2014 yılında yapılan yerel seçimlerde yine partisinden belediye başkan aday adayı olan Suat Kolukırık, Hayatına dair bilinmeyen herşeyi Hakan Yaman’a anlattı. Siyasete nasıl girdiğini, Ş.Karaağaçın eniştesi olarak,  Isparta’ya yerleşmek fikrinin nasıl geliştiğini, boş zamanlarında neler yaptığını ve diğer ayrıntıları hayatın içinden proğramına konuştu.

6 Temmuz Pazar günü saat 11.00 de başlayacak olan ve bir saat sürecek olan proğramın tekrarı aynı gün akşam saat 22.30 ve hafta içerisi çarşamba günü saat 12.00 de yine ekranlarda olacak.