'Selam' filminin başrol oyuncuları Isparta'da

‘Selam’ filminin ‘Isparta Galası’na katılmak üzere ilimize gelen filmin başrol oyuncuları Yunus Emre Yıldırımer, Hasan Nihat Sütçü ve Emre Karakoç, Vali Memduh Oğuz’a makamında nezaket ziyaretinde bulundular.Özel Altınbaşak Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Süleyman Keskin ile birlikte Vali Oğuz’u ziyaret eden başrol oyuncuları Isparta’da gördükleri ilgiden dolayı mutlu olduklarını söylediler. Oyuncular adına konuşan Hasan […]

‘Selam’ filminin ‘Isparta Galası’na katılmak üzere ilimize gelen filmin başrol oyuncuları Yunus Emre Yıldırımer, Hasan Nihat Sütçü ve Emre Karakoç, Vali Memduh Oğuz’a makamında nezaket ziyaretinde bulundular.Özel Altınbaşak Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Süleyman Keskin ile birlikte Vali Oğuz’u ziyaret eden başrol oyuncuları Isparta’da gördükleri ilgiden dolayı mutlu olduklarını söylediler.

Oyuncular adına konuşan Hasan Nihat Sütçü; “Sayın Valimizden Isparta ile ilgili olarak çok güzel şeyler öğrendik. Ben kendi adıma açıkçası Isparta’nın bu mertebelerde olduğunu bilmiyordum.

Sayın Valim biz dünyanın 160 ülkesinde 1000’den fazla okulda 21 yıldır öğretmenlik yapan kahramanların hikayesinde kulağa gelenleri göze yansıtmaya çalıştık. Bu film bittikten sonra beyaz perdede ilk gördüğümüzde ne kadar önemli bir iş yaptığımızı fark ettik.

Hz. Peygamberimizin ‘Birbirinizi sevmeniz için aranızda selamı yayınız’ hadisinde bize söylemiş olduğu gibi bizde gittiğimiz her yere selam verdik.

Bugün Isparta’da okulları gezdik ve öğrencilerle filmimizi soru cevap şeklinde karşılıklı konuştuk ve hepsi filimde hikayesi geçen öğretmenler gibi olmak istediklerini, eğitimi sevgiyle, muhabbetle, samimiyet içerisinde bütün dünyaya yaymak istediklerini söylediler” dedi.

Selam filmi oyuncularını Isparta’da görmekten dolayı duyduğu memnuniyeti ifade eden Vali Memduh Oğuz; “Selam filmine büyük bir alaka, büyük bir ilgi var ve seyredenler hep olumlu değerlendirmelerde bulunuyor. O hisleri meydana getirmiş arkadaşlarımızla bir arada bulunmaktan dolayı memnuniyet duyuyorum.

Tabi ‘İlim Şehri Isparta’da böyle bir faaliyetin olması önemli. Isparta ileride sizin filimde mevzu ettiğiniz öğrencilerin, öğretmenlerin merkezi olacak. Bütün yeryüzündeki eğitim faaliyetleri burada yazın kamplarını yapacak, burada hizmet içi eğitimlerini yapacak, buradaki üniversitelerde, akademilerde, ihtisas enstitülerinde yeniden motive edilerek görevlerine gönderilecek. Bir büyüğümüzün söylediği gibi Dünya Türkiye’ye bakacak, Türkiye’de Isparta’ya bakacak” dedi.

Filmin Galası, Altın Başak Eğitim Kurumlarının katkıları ile IYAŞ AVM Sinema salonlarında gerçekleştirildi.

Galada filmi Vali Memduh Oğuz ve eşi Canan Oğuz, Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, daire müdürleri, sivil toplum örgütü temsilcileri ve vatandaşlar filmin başrol oyuncuları ile birlikte seyrettiler.

Filmin sonunda başrol oyucuları ayakta alkışlandılar. Burada kısa bir konuşma yapan Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, güzel ve lezzetli bir eserin ortaya çıktığını söyledi.

Exit mobile version