Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Şehri altyapıyla emniyet altına alıyoruz

Isparta Belediye Başkanı Yusuf

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, altyapı çalışmalarıyla şehri emniyet altına aldıklarını söyledi.Altyapıda hedefe ulaşmaya başladıklarına değinen Başkan Günaydın, “Hayalini kurduğumuz Avrupa şehirleri arasına Isparta’mız kavuşuyor” dedi.

Kış aylarında yapımına başlanan ve doğu bölgesindeki çalışmaları tamamlanan yağmur suyu bypass çalışmalarının geçtiği sokak ve caddelerin asfaltlanması için çalışmalar başlatıldı. Sermet Mahallesi’nde geçen kasım ayında başlanan ve Sermet ile Karaağaç Mahallesi’nin arasından geçen Şehitliğin arkasındaki yolda asfaltlama öncesi yoğun bir altyapı çalışması sürüyor. Yağmur suyu ızgara dağıtımlarının sürdüğü yolda incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, cadde üzerindeki tüm altyapı sorunlarının çözüldüğünü ve asfaltla birlikte üst mahallelerden gelen yağmur sularının artık olmayacağını belirtti.

Başkan Günaydın, “Altyapı ve asfalt çalışmalarını bütün kurallarına uyarak gerçekleştiriyoruz. Artık şehrimizde nihai noktaya geliyoruz. Üst mahallerimizden gelen sel ve su baskınlarını önlemek için yaygın bir altyapı çalışması gerçekleştiriyoruz. Buradaki çalışmayla birlikte Karaağaç ve Çarşamba Pazarımızın bulunduğu noktalardaki su baskınlarını önlemiş oluyoruz. Şehrimizi altyapısıyla emniyet altına alıyoruz. Hayal ettiğimiz ve projelendirerek yapımını gerçekleştirdiğimiz çalışmalarda hedefimize ulaşıyoruz. Isparta’mıza bu çalışmalarımız hayırlı olsun” dedi.