SDÜ’ye En Fazla Ar-Ge Proje Katkı Ödülü

Süleyman Demirel Üniversitesi, Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) tarafından düzenlenen IV. Türkiye İnovasyon Haftasında “En Fazla Ar-Ge Proje Katkı Ödülü”ne layık görüldü. İnovasyon, AR-GE, Tasarım ve Teknoloji konularında dünyaca ünlü liderleri, CEO’ları, akademisyenleri, mimarları ve trend uzmanlarını bir araya getiren platformda, SDÜ’nün ödülünü, Mühendislik Fakültesi Prof. Dr. Serdal Terzi, Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş ile TİM Başkanı […]

Süleyman Demirel Üniversitesi, Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) tarafından düzenlenen IV. Türkiye İnovasyon Haftasında “En Fazla Ar-Ge Proje Katkı Ödülü”ne layık görüldü.

İnovasyon, AR-GE, Tasarım ve Teknoloji konularında dünyaca ünlü liderleri, CEO’ları, akademisyenleri, mimarları ve trend uzmanlarını bir araya getiren platformda, SDÜ’nün ödülünü, Mühendislik Fakültesi Prof. Dr. Serdal Terzi, Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş ile TİM Başkanı Mehmet Büyükekşi’nin elinden aldı.

İstanbul Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen programda, Türkiye’de gerçekleştirilen 17 tasarım yarışmasından seçilen ödüllü tasarımlar, AR-GE Proje Pazarı Sergileri, 168 üniversiteden seçilen projeler, Türkiye’nin en önemli 129 AR-GE merkezinin geliştirdiği özel proje ve ürünler, 1001-Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Projelerini Destek Programı ve 3501-Ulusal Genç Araştırmacı Kariyer Geliştirme Programı projeleri sergilendi.

Platformda kurulan stantlarda, SDÜ’nün sosyal ve kültürel imkanları ile Teknokent bünyesinde yürütülen faaliyetler katılımcılara aktarıldı. Türkiye İhracatçılar Meclisince Türkiye’nin en yenilikçi ve en girişimci 100 üniversitesinde oluşturulan İnovaTİM ekibinde bulunan 19 öğrencimiz de organizasyonda yer aldı.

Exit mobile version