SDÜ Öğrencisi Uçar, Fotoğraf Yarışmasında 1. Oldu

Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Fotoğrafçılık ve Kameramanlık Programı öğrencisi Hasan Uçar, Türkiye Döküm Sanayicileri Derneği tarafından düzenlenen 3. Dökümün Fotoğrafları Yarışması’nda birinci oldu. Uçar, ”Dökümhanede Hayat” ve ”Hayattan Kareler” başlığını taşıyan fotoğrafları, Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulunda düzenlenen etkinlikle izleyenlerin beğenisine sundu. Programın açılış konuşmasını Öğr. Gör. Mustafa Gökmen yaptı. Modern zamanlarda fotoğrafların hayatımızda kapladığı alana […]

Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Fotoğrafçılık ve Kameramanlık Programı öğrencisi Hasan Uçar, Türkiye Döküm Sanayicileri Derneği tarafından düzenlenen 3. Dökümün Fotoğrafları Yarışması’nda birinci oldu. Uçar, ”Dökümhanede Hayat” ve ”Hayattan Kareler” başlığını taşıyan fotoğrafları, Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulunda düzenlenen etkinlikle izleyenlerin beğenisine sundu.

Programın açılış konuşmasını Öğr. Gör. Mustafa Gökmen yaptı. Modern zamanlarda fotoğrafların hayatımızda kapladığı alana dikkat çeken Mustafa Gökmen daha sonra sunumunu yapmak üzere sözü ödülün sahibi Hasan Uçar’a verdi. Uçar, 2005 yılından buyana fotoğraf çektiğini ve fotoğraflarıyla çeşitli kurum ve kuruşların düzenlediği fotoğraf yarışmalarına katıldığını söyledi. Uçar, bu yarışmaların önemli bir kısmından ödüller aldığını belirterek Ege Bölgesi’nde yapılan deve güreşlerinin arka planını konu alan “güreş bahane” başlıklı bir belgesel projesi çalışmalarının da devam ettiğini sözlerine ekledi.

Fotoğraflar, katılımcılar tarafından büyük beğeni topladı. ”Dökümhanede Hayat” belgeseliyle izleyicileri dökümcülerin bilinmeyen dünyasına götüren Hasan Uçar, ”Hayattan Kareler” belgeseliyle de insan hikâyelerini fotoğraf kareleriyle gözler önüne serdi.

Gösteri sonunda soruları cevaplayan Hasan Uçar’a, Görsel İşitsel Teknikler ve Medya Yapımcılığı Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Nedret Çağlar, teşekkür belgesini takdim etti.

Exit mobile version